117,2078

Erazmus+ mobilnosti - INFO DAN

Obaveštavamo Vas da će u četvrtak, 10. oktobra 2019. godine, od 13 časova u učionici 110 u Bulevaru Peka Dapčevića bb (bivša Kumodraška 261a), biti održan Erazmus+ Info Dan za studente osnovnih, master i doktorskih studija.

Tom prilikom biće Vam predstavljen Erazmus program mobilnosti, kao i Erazmus+ projekat MILETUS kroz koji su realizovane virtuelene i kombinovane mobilnosti. Bićete upoznati sa brojem mobilnosti, iznosom stipendije, sistemom priznavanja perioda boravka na razmeni kao i kriterijumima za selekciju, a čućete i iskustva iz prve ruke od naših studenata koji su već boravili na razmeni.

Nakon Info dana, imaćete priliku da popunite anketu i izrazite zainteresovanost za mobilnost na nekom od univerziteta sa kojima smo do sada sarađivali, ali i da sami predložite državu ili konkretan univerzitet, osnosno stranu kompaniju u koju biste želeli da odete na razmenu ili praksu.

Molimo Vas da pijavu u vidu mejla sa naslovom "Prijava za Erazmus Info dan", i ličnim podacima (ime i prezime, broj indeksa, fakultet i godina studija) pošaljete na bvasilev|mmnkk|singidunum.ac.rs do 9. 10. 2019.

Za sva eventualna pitanja pošaljite mejl na bprodanovic|mmnkk|singidunum.ac.rs.

eplus-info-dan-01 eplus-info-dan-02
Univerzitet Singidunum © 2023