117,2078

Dani maturanata: Druga ekonomska škola Beograd

Preko 200 učenika IV razreda Druge ekonomske škole iz Beograda prisustvovalo je dana 29. novembra 2016. godine manifestaciji Dani maturanata na Univerzitetu Singidunum.

dani-maturanata-druga-ekonomska-skola-beograd-2016-001

Učenicima su se obratili prof. dr Goranka Knežević, dekan Poslovnog fakulteta u Beogradu, prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, prof. dr Dragan Cvetković, dekan Fakulteta za informatiku i računarstvo, Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

dani-maturanata-druga-ekonomska-skola-beograd-2016-002

Marko Stojanović, glumac je održao predavanje o značaju neverbalne komunikacije svim maturantima, a zaitim su predavanja održali: dr Nada Arežina "Kako napisati maturski rad" za ekonomske tehničare i prof. dr Danilo Golijanin "Internet marketing" za finansijske i poslovne administratore.

dani-maturanata-druga-ekonomska-skola-beograd-2016-003

Đacima Druge ekonomske obratili su se i nekadašnji učenici ove škole, a danas uspešni studenti Univerziteta Singidunum: Vanja Mrgić, student III godine Poslovnog fakulteta i stipendista, Srđan Novaković, predsednik Studentskog Parlamenta Poslovnog fakulteta u Beogradu i Milica Nedeljković, studentkinja I godine Poslovnog fakulteta, koja je bila učenik genercije i nosilac Vukove diplome u Drugoj ekonomskoj školi u Beogradu.

dani-maturanata-druga-ekonomska-skola-beograd-2016-004

Fotografije sa Dana maturanata Druge ekonomske škole možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2023