117,1777

Dan studenata na Univerzitetu Singidunum

Povodom 4. aprila, Dana studenata koji se obeležava u Srbiji, na Univerzitetu Singidunum će u petak 3. aprila 2015. godine biti upriličena svečanost i predavanje namenjeno studentima svih fakulteta.

 

Naš gost, glumac Dragoljub Mićko Ljubičić, direktor marketing agencije Tim Talenata, održaće predavanje na temu "Reklama kao emocionalni doživljaj", u 12h u amfiteatru 047 u zgradi Univerziteta, u ulici Kumodraška 261.

 

Dan studenata Beograda - Dragoljub Mićko Ljubičić

 

Dragoljub Ljubičić je rođen 3. januara 1962. godine u Beogradu, Jugoslaviji. Studirao je Pravni fakultet u Beogradu i paralelno se bavio marketingom, scenskim radom i muzikom. Od 1982. do 1985. godine se bavio muzikom u grupama „Petar i zli vuci“ i „Kapetan Belkanto“, a od 1984. godine je glumac i koscenarista u „Indeksovom radio pozorištu“.

Od 1985. godine postao je jedan od osnivača, a potom i direktor marketinške agencije Tim Talenata.

Na radio „Pingvin“ je imao autorsku emisiju „Kompleksna ličnost - Karabačo Bačardi“. Autor je knjige „Nacionalni park Srbija“.

Dragoljub Mićko Ljubičić trenutno vodi šou program na televiziji B92 - "Dr Agoljubov Lekoviti šou", koji se emituje utorkom od 21 h.

 

Dan studenata Beograda - Dragoljub Mićko Ljubičić Dan studenata Beograda - Studenti Univerziteta Singidunum

 

 

Na svečanosti će nastupiti i hor Univerziteta Singidunum (Kamerni hor dirigenta Jelene Miljević, Fakultet muzičke umetnosti - klasa profesora Bojana Suđića)

 

Dan studenata Beograda - Hor

 

Pozivamo studente svih fakulteta Univerziteta Singidunum da u petak 3. aprila 2015. godine u 12 h prisustvuju ovom događaju.

Četvrti april se obeležava kao Dan studenata Beograda u znak sećanja na Žarka Marinovića, studenta Pravnog fakulteta​,​ ubijenog tokom studentskih demonstracija 1936. godine.

Univerzitet Singidunum © 2023