117,2078

Dan marketinga - Mladi i slobodno vreme

U petak 5. decembra 2014. godine, po četvrti put je održana manifestacija Dan marketinga na Univerzitetu Singidunum.

Tema ovogodišnjeg dana marketinga bila je "Mladi i slobodno vreme". O tome su na okruglom stolu govorili: Ljiljana Blagojević, dramska umetnica i profesor glume, Slavka Drašković, Ministarstvo spoljnih poslova, Dragan Ambrozić, muzički kritičar i urednik programa Doma omladine, Tamara Ilić Petrović iz marketinške agenvije Vivid, Mugdim Šehalić, UEPS, dr Maja Vukadinović, kulturolog i Dušan Borovčanin, predstavnik Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum.

 

Dan Marketinga 2014 - okrugli sto

 

Drugi deo Dana marketinga, tradicionalno je bio posvećen studentskom takmičenju. Studenti su predstavljali svoja kreativna rešenja za pozicioniranje "IT kutka" Doma omladine Beograda.

Prvoplasirani tim činili su studenti III godine marketinga i trgovine na Poslovnom fakultetu - Marina Rončević, Aleksandra Kaltak, Marko Aleksić i Nikola Trajković.

 

Dan Marketinga 2014 - pobednicki tim

 

Drugo mesto pripalo je timu studenata II godine poslovne ekonomija iz Centra Novi Sad, Univerziteta Singidunum koji su činili - Marija Malešević, Milan Vuletin, Boris Vuković i Milan Margetić.

 

Dan Marketinga 2014 - drugo plasirani tim

 

Treće mesto podelila su dva tima. Prvi su sačinjavali studenti II godine turizma i hotelijerstva - Jovana Miletić, Zorana Vukićević, Katarina Pavlović, Nenad Radivojčević i Todor Manić, a sa njima su treće mesto podelili i studenti III godine marketinga i trgovine - Anja Nikić, Marijana Šundić i Mihajlo Petrović.

 

Dan Marketinga 2014 - treće plasirani timovi

 

Kao nagrade za učešće na Danu marketinga svi studenti su dobili stručne studentske prakse u različitim kompanijama, a prvonagrađeni praksu u Domu omladine Beograda.

 

Fotografije sa Dana marketinga možete pogledati u galeriji Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2023