119,4149

Ambasadori SAD-a i Velike Britanije posetili Univerzitet Singidunum

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skat otvorio je u petak 19. maja 2017. godine 15. godišnju konferenciju Udruženja nastavnika engleskog jezika ELTA čiji je domaćin bio Univerzitet Singidunum.

ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-002

Ambasador Skat je istakao da je Ambasada SAD posvećena unapređenju nastave engleskog jezika u Srbiji, kao jezika nauke i međunarodnog biznisa, i važne komponente ekonomskog razvoja zemlje.

ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-007 ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-004

Ambasada SAD u Beogradu saopštila je da nastavlja tradiciju podrške i partnerstva sa Udruženjem nastavnika engleskog jezika Srbije (ELTA), u okviru ovogodišnje konferencije pod nazivom „Awaken Your Curiosity", koja se održava na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, dok je njegova ekselencija Ambasador Skat u svom govoru posebno zahvalio našem Univerzitetu na podršci u organizovanju Konferencije za nastavnike engleskog jezika.

ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-006

Prisutnima se na otvaranju obratio i gospodin Denis Kif, Ambasador Velike Britanije u Srbiji.

ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-008

Priliku da učestvuju u radu konferencije su imali i studenti prve godine studijskog programa Anglistika Univerziteta Singidunum, kako bi se upoznali sa osobenostima buduće profesije.

ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-005 ambasadori-sad-i-velike-britanije-posetili-univerzitet-singidunum-001
Univerzitet Singidunum © 2017